PR i promotivne kampanje vezane uz knjigu

Marija Klasiček poznata je kolumnistica iz Zagreba, koja je nakon književnog prvijenca “Po rubovima duše” u okviru vlastite “biblioteke Sunce” izdala knjigu “Tama”, prvi dio duologije Beskraj. Drugi dio duologije “Svjetlo” planiran je za proljeće 2022.

Kao agencija nismo zaduženi samo za osmišljavanje promotivne kampanje i sve aktivnosti vezane uz nju već smo i partner oba projekta, zajedno s dizajnerskim studijom “Kreativni kotačić” koji je ponovno zaslužan za vizualni dojam knjige kao i dizajn promotivnih materijala.

Aktivno smo posvećeni predstavljanju autorice i njenih naslova iste putem medija: (web portali, novine, televizija, radio postaje), i do sada uspješno dogovorili intervjue, televizijska i radijska gostovanja te smo u procesu osmišljavanja promocija uživo te tematskih književnih večeri.

Knjiga "Tama" novi naslov Marije Klasiček

Knjiga: "Po rubovima duše"O knjizi:

“Tama” je druga knjiga kojom autorica Marija Klasiček predstavlja široj javnosti svoj osebujni, pomalo mistični stil pisanja.

Knjiga je pisana kao proza u obliku kratkih zapisa i priča, spojenih u cjelinu kojom autorica progovara o osobnim iskustvima, brodolomima, razočaranjima i izazovima. Dio je duologije Beskraj, te predstavlja ljudsko lice i naličje, svojevrsni jin i jang.

Iako knjiga nipošto nije self help literatura jer u svom izričaju autorica ne iznosi sugestije već osobne dojmove, već sada je prepoznata kao knjiga za dušu, koja liječi, daje utočište i odgovore na mnoga pitanja koje si svaka žena postavi u nekom periodu života.

Priča je to o životu, ljubavi, poslovnom uspjehu i načinu na koji jedna mlada žena uči balansirati između ponekad nepomirljivih dijelova života, između vlastitih želja i očekivanja okoline, htijenja duše i stereotipa društva.

Knjiga je prepuna prelijepih ilustracija koje su rad poznate dizajnerice Maje Škiljaice, kao i divna naslovnica koja simbolizira duh koji izranja iz Tame u potrazi za svjetlom.

Knjiga "Tama" novi naslov Marije Klasiček