Digitalni marketing

Vođenje društvenih mreža ali i osmišljavanje te izrada kreativnog sadržaja potrebnih kako bi iste bile na zavidnom nivou i prezentirale Vaš rad na najbolji način, zahtjevan su zadatak. Surađujemo s timom vrhunskih stručnjaka (grafičkih dizajnera, copywritera, fotografa itd.) koji će Vaše društvene mreže učiniti najboljim saveznikom vašeg online poslovanja i ključnim kanalom za komunikaciju s postojećim klijentima, ali i za stjecanje novih.

Organizacija evenata i festivala

Od osmišljavanja projekta, sve do usluga ozvučenja i vođenja programa, dekoriranja, angažiranja adekvatnog cateringa, te zabavljača i animatora – sve to mi organiziramo za Vas. Također organiziramo sajmove, festivale ali i korporativne evente, sa svim popratnim sadržajima i uslugama.

Management i PR

Imate projekt koji želite medijski prezentirati ali ne znate kako krenuti? Potrebna Vam je tvrtka od povjerenja koja će za vas osmisliti kampanju i predstaviti je javnosti. Bilo da ste tvrtka kojoj je potreban dobar PR ili kreativni pojedinac koji želi javnosti predstaviti svoj rad (knjigu, fotografije, blog itd.) ovdje smo da vas pratimo cijelim putem.

Outdoor oglašavanje

Nudimo zakup različitih oglasnih outdoor površina, bilo da se radi o pročeljima zgrada ili o billboardima. Outdoor oglašavanje je idealan način promocije, bilo da usmjeravate posjetitelje do vaše trgovine ili da jednostavno reklamirate vaš brand.

Savjetovanje

Dobro ste došli u naš ured na konzultacije. Porazgovarat ćemo o vašem projektu, idejama, željama i mogućnostima te pronaći adekvatno rješenje za vas.

Imate projekt za nas?

Obratite nam se s povjerenjem!