Svake godine organiziramo Festival cvijeća ``Floria`` koji je izložbeno-prodajnog karaktera

Festival okuplja uzgajivače sadnica i vrtnog programa, trajnica, ukrasnih biljaka te ostale srodne proizvođače i održava se već tradicionalno svake godine u Rijeci.

Osim uzgajivača okuplja i ljubitelje bilja, koji ovdje pronalaze ideje kako ukrasiti svoje vrtove i okućnice, ali je isto tako i mjesto na kojem možete pronaći sadnice mladih voćki za vaše voćnjake.

“Floria” je također zanimljiv događaj koji okuplja cijele obitelji, gdje dame pronalaze sadnice za svoje ukrasne žardinjere i gdje svake godine možete naučiti nešto novo o uzgoju i njezi bilja, te otkriti još neznane vrste cvijeća.

Ponosni smo što nas svake godine organizatori iznova angažiraju kako bismo njihove ideje i želje vezane uz festival, sproveli u djelo.

Trudimo se okupiti zanimljive uzgajivače, osigurati im zanimljiv prodajno-izložbeni prostor, te sve potrebne popratne sadržaje, kao i zanimljiv program.

Uz samu organizaciju zaduženi smo i za promociju festivala i njegovih izlagača, što ovaj festival čini zanimljivim izazovom, jer se uvijek trudimo nadmašiti sami sebe i posjetiteljima osigurati izuzetan, koristan i edukativan doživljaj.