PR i promotivne kampanje vezane uz knjigu

Marija Klasiček poznata je kolumnistica iz Zagreba, čiji je književni prvijenac “Po rubovima duše” izašao pod okriljem Naklade Fragment, u svibnju 2020.

U suradnji s dizajnerskim studijom “Kreativni kotačić” osmislili smo vizualni identitet cjelokupne promo kampanje koja prati knjigu, te se posvetili predstavljanju iste putem medija: (web portali, novine, televizija, radio postaje), i do sada uspješno dogovorili desetke intervjua, televizijska i radijska gostovanja te nastavljamo raditi na projektu.

Uz kreiranje i dogovaranje književnih večeri i gostovanja, gdje autorica pred svojom publikom uživo predstavlja knjigu i svoj rad, nastavljamo s promotivnim aktivnostima u medijima i putem velikih književnih događanja i festivala poput Interlibera.

Knjiga: "Po rubovima duše"

Knjiga: "Po rubovima duše"O knjizi:

“Po rubovima duše” je zbirka najčitanijih kolumni koje je autorica pisala za domaće i regionalne ženske portale. U njima iznosi svoja razmišljanja, životna iskustva, ali i osvrt na položaj žene u modernom društvu.

S obzirom na to da se radi o popularnoj umjetnici, zadatak prezentacije njenog rada je bio posve novi izazov, jer je zahtijevao rad na nekoliko područja istovremeno.

Kako se kampanja odvijala, tako smo preuzeli brigu o svim brendovima i projektima koje ova mlada, talentirana autorica ima, te smo sada zaduženi i za njen osobni PR i management.

Knjiga: "Po rubovima duše"