KOLAČIĆI

Preko 90 % svih web stranica koristi ovu praksu no prema regulacijama Europske unije od 25.03.2011. obvezni smo prije spremanja Kolačića zatražit vaš pristanak. Kolačići koje ova web stranica koristi neophodni su za navigaciju kroz stranicu i korištenje svih njezinih sadržaja. Bez kolačića nije moguć pristup sadržajima kao što je prijava i pregled korisničke zone i kreiranje individualiziranog sadržaja za korisnike. Pojedini kolačići prikupljaju informaciju o tome kako posjetitelji koriste stranicu, koje stranice su najposjećenije, koje teme su najzanimljivije i slično. Sve informacije koje se nalaze u ovim datotekama su anonimne i koriste se isključivo za poboljšanje funkcioniranja stranice. Kolačići također pohranjuju informaciju o vašim izborima i prema tome omogućuju pružanje sadržaja.

Kolačiće je moguće blokirati.

Postavke vezane za kolačiće mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Njihovim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu no neke njezine mogućnosti neće vam biti dostupne. Molimo pogledajte dodatne informacije o svojem uređaju kako biste saznali što možete učiniti za uklanjanje ili blokiranje kolačića.

Na web stranicama vem-art.com također koristimo aktivnosti i poveznice za dijeljenje i prikazivanje sadržaja putem različitih vanjskih servisa i mreža, kao što su društvene mreže. Pomoću kolačića trećih strana (Google i Facebook) možemo prikupljati podatke o načinu na koji koristite ovu internetsku stranicu, o posjećenosti internetske stranice, podatke o IP adresi, o jeziku kojim se služite, operativnom sustavu na vašem računalu i sl.

Ti su podaci anonimni i preko njih ne možemo otkriti vaš osobni identitet. Moguće je i korištenje web usluga za prikaz sadržaja unutar naše stranice, npr. prikaz slika, videa, ili anketa, te korištenje servisa za analitiku kao što je Google Analytics. Kao treća strana, ti servisi mogu doći do nekih vaših podataka te pratiti vašu aktivnost na Internetu. Molimo Vas da pogledate na tim stranicama uvjete korištenja te pravila o privatnosti. Ti alati nam u načelu omogućuju da analiziramo na koji način vi i drugi upotrebljavate našu internetsku stranicu. Podaci koje prikupljamo mogu uključivati: vašu IP adresu, vrstu preglednika koji upotrebljavate (npr. upotrebljavate li Chrome ili Safari), broj posjeta po pregledniku na svakom uređaju, vrstu uređaja (npr. Samsung) i operativni sustav (npr. Android) koji upotrebljavate, informacije o preporukama, vremensku zonu, korisničke postavke i stranice koje ste posjetili.

Ova internetska stranica koristi i Facebook Pixel za praćenje konverzija pomoću kojih se prati učinkovitost Facebook oglasa.

Tako prikupljeni podaci su potpuno anonimni, međutim te podatke Facebook pohranjuje i procesuira u skladu sa svojom politikom upotrebe podataka. Facebook Pixel omogućuje Facebooku (i njegovim partnerima) da vam prikazuju oglase na samom Facebooku i izvan njega. Svoju suglasnost vezano za ovo područje možete otkazat ovdje:

https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/
Više o Facebookovoj politici upotrebe podataka možete doznati ovdje:

https://www.facebook.com/about/privacy/
Sve promjene ovih Pravila bit će objavljene na ovoj stranici. Ako se radi o ključnim promjenama, obavijestit ćemo vas e-poštom ili na drugi odgovarajući način, primjerice, kada sljedeći put pristupite internetskoj stranici.

Razlog prikupljanja vaših podataka je upoznavanje s vašim potrebama, željama i interesima u cilju boljeg i kvalitetnijeg pružanja naše usluge. Prikupljeni podaci koriste se radi analize, digitalnog marketinga i oglašavanja.

Podatke koje nam dajete (putem Internet formulara za prijavu), a uz vašu suglasnost, koristiti ćemo isključivo u svrhu za koju ste dali suglasnost.

Podaci koje dajete kod prijave na radionice uključuju: ime i prezime, mail adresu, ponekad broj telefona, a služe nam za provedbu radionice i daljnju komunikaciju s vama te za dostavu newslettera. Podaci koje dajete kod upisa na edukaciju radi kreiranja ugovora i izdavanja računa sadržavaju još i adresu stanovanja i OIB. Sve prikupljene podatke koristimo isključivo za navedene postupke.

Osim toga, vaše osobne podatke možemo otkriti trećim stranama:

ako smo obvezni otkriti ili podijeliti vaše osobne podatke kako bismo bili u skladu sa zakonskim ili regulatornim obvezama ili zahtjevima,
u svrhu zaštite prava, imovine ili sigurnosti korisnika naše internetske stranice, aplikacije i biltena (newsletter).

Sa svim prikupljenim podacima rukujemo s posebnom pažnjom, prema Uredbi o GDPR-u i zahtjevima norme ISO 27000. Sve podatke čuvamo dvije godine. U slučaju mogućnosti uporabe vaših osobnih podataka u druge svrhe, jamčimo vam da ćemo vas o tome prethodno obavijestiti.

S naše mailing liste možete se odjaviti u svakom trenutku prema uputi u vašem mailu, putem linka „Unsubscribe“.

VAŠA PRAVA

Smatramo važnim mogućnost nadzora nad osobnim podacima.

Imate pravo od nas zatražit da ne obrađujemo vaše osobne podatke u marketinške svrhe. Svoje pravo na sprečavanje takve obrade možete bilo kada provesti kontaktirajući nas putem adrese e-pošte info@vem-art.com

Zakonom vam je osigurano pravo da zatražite presliku svojih osobnih podataka koje posjedujemo. Prvo ćemo od vas zatražit da dokažete svoj identitet dostavljajući nam dva odgovarajuća identifikacijska dokumenta. Dodat ćemo, ispraviti ili izbrisati vaše osobne podatke koji se nalaze u našim datotekama. Osim toga, možete zatražit ispravak ili brisanje osobnih podataka, kao i ograničavanje obrade svojih osobnih podataka. Ispunit ćemo vaše zahtjeve u skladu s primjenjivim pravom.

Ako želite uložiti pritužbu u pogledu obrade svojih osobnih podataka, molimo da nas prethodno kontaktirate.

Sva vaša pitanja, komentari i zahtjevi u pogledu ovih Pravila zaista su dobrodošli. Možete nas kontaktirati slanjem e-pošte na adresu info@vem-art.com

Hvala. Želimo vam ugodno pregledavanje naših stranica.